Napredno pretraživanje I Dodaj u Favorites   
   
 
 

Radno vrijeme poslovnice Solin:
Ponedjeljak - petak 8:00 - 16:00
Subota: 8:00 - 12:00
Nedjelja: ne radimo

Načini plaćanja:
Plaćanje gotovinom i svim karticama.
Amex i Dinners - beskamatno 6 rata

O nama


Firma A.M.G. osnovana je početkom 1994. godine s djelatnošču prodaje i usluge drvnih proizvoda. U asortimanu su se nalazili svi pločasti materijali (iverali, iverice, šperploče, mdf, panel ploče, furniri, vratna krila, kuhinjske radne ploče, fronte za izradu vratnica i sl.)

Asortiman se godinama širio tako da smo u periodu od 2000. do 2006. godine posjedovali kompletan salon okova za stolare i građanstvo.

Firma se bavi i proizvodnjom kompletnog namještaja odnosno unutarnjeg interijera (kuhinje, sobe, klizni ormari, predsoblja, uredski namještaj, dnevni boravci itd).

Imenu firme 2007. godine dodajemo interijer tako da se sada firma pod imenom A.M.G.-interijeri d.o.o. opredijelila za prodaju svih drvnih pločastih materijala, iveral ploče egger, sirove iverice, mdf ploče, panel ploče i furnirane iverice u svim prirodnim furnirima te radne ploče i ostalo.

Pružamo kompletnu uslugu priprema za stolare i šire građanstvo te vlastitu proizvodnju namještaja. Opremljeni smo kompletno sa novom tehnologijom strojeva za obradu svih pločastih materijala.

 

 

 

 
   

 
 

A.M.G. INTERIJERI d.o.o. usluga i proizvodnja namještaja
Hektorovićeva 38 - 21210 Solin - Telefon: 021 245 315 - Mobitel: 091 434 99 28 - e-mail: info@amg-interijeri.hr